Cookies

Cookies

Súhlas s ukladaním cookies

  1. Translata, spol. s r. o . užíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenie webových stránok www.translata.sk. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu správcu. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.
  1. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google, Facebook, Mailchimp, Hotjar a ďalej nasledujúcim spracovateľom:
  • SEO Concept s. r. o., Firmova 12, 851 10 Bratislava, IČO 36 720 470, registrovaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 43907/B.
  • PEGAPRO s. r. o., Cesta na Klanec 4545/24, 841 03 Bratislava, IČO: 50988336, registrovaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 121521/B.
  • B2B GROUP, s.r.o., Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, IČO: 47243741, registrovaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 87423/B.
  1. Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.
  1. Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadrením aktívneho zaškrtnutia možnosti „Súhlasím”, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Prevádzkovateľ webu, Translata, spol. s r. o., ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok a na analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež pre retargeting.”
  1. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená nižšie pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.
  1. Zhromaždené cookies súbory sú spracované prostredníctvom:
  • služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Cookies súbory zozbierané spoločnosťou Google Inc. sú v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing .
  • služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  1. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
  • požadovať od správcu informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
  • vyžiadať si u správcu prístup k týmto údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od správcu vymazanie týchto osobných údajov – výmaz správca vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami správcu,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
  1. Spoločnosť Translata, spol. s r. o. zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:
Typ Názov Účel Expirácia
Cookies tretích strán Google Analytics Získanie štatistických informácií Podľa nastavenia prehliadača, popr. do odstránenia
Cookies tretích strán Hotjar Získanie štatistických informácií 180 dní
Cookies tretích strán Smartsupp Získanie štatistických informácií 180 dní
Cookies tretích strán Mailchimp Prihlásenie e-mailovej adresy do zoznamu kontaktov pre odber blogových článkov 180 dní
Cookies tretích strán AdWords Remarketing identifikácie v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné zacielenie reklamy (retargeting)  540 dní