eCommerce biznis sa bez prekladu webových stránok nezaobíde

Vo svete eCommerce nie je jazyk prekážkou. Práve naopak, otvára dvere k novým príležitostiam. Rozširujete ponuku svojich produktov alebo služieb na zahraničný trh? Bez profesionálneho prekladateľa sa pravdepodobne nezaobídete.

ecommerce biznis preklady webstránok

Expanzia na zahraničný trh je veľkým míľnikom pre každý podnik. Spája sa s množstvom výziev, vrátane legislatívnych obmedzení, rozdielov v správaní spotrebiteľov a sile konkurencie. Po dôkladnom naštudovaní všetkého, čo pri prechode na nový trh potrebujete vedieť, prichádza na rad nemenej dôležitá otázka: Ako robiť marketing v cudzích krajinách? Podmienky na internetový predaj v zahraničí sú z technického hľadiska mimoriadne prajné. Ak však chcete získať medzinárodných zákazníkov, je dôležité, aby obsahu vášho eshopu správne porozumeli. Nejde pritom iba o jednoduchý preklad – treba dohliadať na optimalizáciu pre vyhľadávače (SEO), budovanie identity značky a jednotný tón komunikácie so zákazníkmi vo všetkých jazykoch. Strojovým prekladom tieto ciele nie je možné dosiahnuť.

Najčastejšie chyby pri preklade webových stránok

Automatické strojové preklady bez kontroly prekladateľov, ktorí majú skúsenosti v eCommerce sektore, môžu viesť k niekoľkým chybám:

10 871 odberateľov

Newsletter Translata Brífing: Získajte praktické tipy z oblasti prekladov a podnikania v zahraničí

Pravidelná dávka inšpirácie pre efektívnejšiu prácu s cudzími jazykmi

Prihláste sa k odberu

Preklad webových stránok a eshopov

Jeden z pilierov, na ktorých stojí úspech predaja v zahraničí, je komunikácia vašej značky s novými zákazníkmi. Tá vyžaduje znalosť konkrétneho trhu, efektívnych marketingových praktík a jasný prehľad v tom, ako funguje vaša konkurencia. Preklady produktových popisov, špecifikácií, obchodných podmienok aj obsahového marketingu preto nenechávajte na náhodu. Spoľahnite sa na ecommerce preklady od profesionálnych prekladateľov, ktorí vo svojej práci spájajú perfektnú znalosť cudzích jazykov a funkčného marketingu.

Využite profesionálne eCommerce preklady

Profitujte z marketingu v zahraničí a dosiahnite na zákazníkov v rôznych krajinách. Rozšírte svoje obchodné aktivity bez obáv z toho, že hodnoty vašej spoločnosti nebudú vypočuté. Využite profesionálne preklady skúsenej agentúry a pripravte sa na úspech, ktorý na vás v zahraničí čaká. Cenovú ponuku pre vám zašleme už do 30 minút.

It's a dream come true for me to work for a company where I trust the people and the services 100%. Peter Drucker was right about one thing: "The best way to predict the future is to create it," which is why it'll be my pleasure to brief you on the future direction of the translation sphere as well as the hidden pitfalls of marketing.